ELEMENTE DE PAVAJE ŞI CĂPTUŞIREA PERETELUI

Cum puteţi face ambianţa Dumneavoastră mai frumoasă, mai exigentă, mai sigură?


Fabricăm forme de turnare, şabloane, respectiv pietre de pavaj, pavaje decorative, pietre de soclu, plăci murale, pietre capac gard, dale decorative confecţionate cu formele proprii de turnare cu o experienţă profesională de 15 ani. 

Din aşa numitul produs de construcţie bloc Z se poate forma jardinieră, gard, perete, fântână decorativă, etc.

Separarea parcărilor, pistelor de biciclete, se poate rezolva cu ajutorul produsului nostru numit calotă sferică.  

Învelişurile noastre „LEMN” aseamănă până la identitate cu lemnul adevărat
           

FORME DE TURNARE, ŞABLOANE, TEHNOLOGIE DE FABRICARE UNICĂ

Formele de turnare, şabloanele fabricate de noi se confecţionează din material unic în lume, cu tehnologie de vulcanizare.


 


Formele datorită compoziţiei specială a materialului lor au fidelitate dimensională– deci nu se contractă – sunt rezistente la radiaţia UV, la îngheţ, la acid şi la rupere, sunt flexibile, dar au anumită fermitate, datorită căruia este extraordinar de uşor să lucrezi cu ei. Necesită doar o simplă înramare pentru fabricaţie, nu este necesar să confecţionaţi sistem separat de rafturi, astfel se pot economisi cheltuieli în plus semnificative.

Scade rebutul, profitul creşte, mai puţine probleme!


Pentru toate formele de turnare, şabloane oferim o garanţie de 10 ani, dar suntem siguri că se pot folosi o perioadă mult mai lungă.

Cu formele noastre de turnare Dumneavoastră puteţi face mai uşoară, mai eficientă, mai rentabilă producţia pavajelor decorative! Datorită duratei de viaţă lungi, flexibilităţii, curăţirii uşoare se produc mai puţine rebuturi, producţia este mai rentabilă.

Dacă Dumneavoastră doriţi să începeţi acum să produceţi pavaje, pietre decorative, vă ajutăm să evitaţi capcanele de la început, vă predăm întreaga tehnologie de producţie, cunoştinţele noastre adunate în timp de 15 ani.

 

SERVICIILE NOASTRE

Proiectaţi pavajul visurilor Dumneavoastră şi noi confecţionăm forma de turnare corespunzător sau şi pavajul.  Ne angajăm să producem şabloane în baza modelelor aduse de client, peste o anumită cantitate de comandare.

Profesioniştii noştri asigură implementarea întregii tehnologii, precum şi instruirea muncitorilor la crearea unei uzine de fabricare.  În afara Ungariei până acum în peste zece ţări am contribuit la punerea în funcţiune a fabricilor în toată lumea, printre care în Tailanda, Brazilia, Slovacia, România, etc.

 

 

STIRI CALDE - ACTUALITATI - NOUTATY

Cea mai nouă fabrică a tehnologiei Mouldstencils se realizează în Brazilia.

Mouldex cu partenerul său brazilian a înfiinţat o fabrică, şi un centru tehnologic, comercial şi de dezvoltare în Brazilia. Centrul va fi responsabil pentru dezvoltarea tehnologiei, instruire, vânzare şi dezvoltarea produselor locale pe piaţa braziliană. Reprezentantul partenerului brazilian a petrecut o lună în Ungaria...

Noi forme de turnare în sortiment

Urmărind cererile pieţei şi trendurile dezvoltăm, reînnoim permanent sortimentul nostru. Cele mai noi produse ale noastre sunt pavajele de piatră cu imitaţie de lemn şi formele de turnare ale acestora, prin care putem crea mediu minunat, stil adevărat provincial în grădina, terasa, crama noastră.